De verborgen schatten van Hoogeveen

In 2011 tot 2013 was Hoogeveen dé beste binnenstad in de categorie middelgrote steden van Nederland. De jury prees de sfeer en het karakter van de Drentse plaats en noemde het centrum van de stad een echt stadshart met een divers aanbod aan voorzieningen. Hoog tijd om een kijkje te nemen!

Tekst: Heidi van Duuren 

Mrs Jones Fashion & Art
‘Live well, do good & look absolutely great!’ Met een aantrekkelijk motto als deze moet u wel even binnenkijken bij Mrs Jones Fashion & Art. Deze fashion & lifestyle winkel heeft alles in huis voor de echte modeliefhebber. Een zaak bij uitstek om even lekker te neuzen in een ruime collectie dameskleding met merken als Object, Saint Tropez, HunkyDory en Ruby Tuesday. Ook is er ruime keuze uit horloges, sieraden en accessoires voor in huis. Het veelzijdige assortiment in combinatie met het vriendelijke en enthousiaste team zorgt ervoor dat u de winkel niet zonder tasje met aankoop kunt verlaten.
Hoofdstraat 94

Het Huis met de Duivengaten
Het historische gebouw van Grand Café Het Huis met de Duivengaten valt op door de prachtige oude gevel aan de buitenkant. Het interieur van het restaurant is wit en modern en ademt een gezellige, knusse sfeer. Een ideale setting voor een kop koffie, lunch of diner met familie, collega’s of vrienden na een dagje shoppen in Hoogeveen. De menukaart met Frans-internationale gerechten speelt in op de seizoenen. Eet smakelijk!
Alteveerstraat 1

Mariages Bruidsmode
Bent u van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen? Om een kijkje te kunnen nemen bij Mariages Bruidsmode, de bruidsspecialist van het Noorden, is het raadzaam om van tevoren een afspraak te maken zodat u rustig kunt passen. Mariages Bruidsmode heeft maar liefst vierhonderd nieuwe jurken in de winkel hangen, in alle stijlen, maten en prijsklassen. Het team bestaat uit vier modestylisten die tegelijkertijd ook coupeuses zijn. In het eigen atelier wordt alles naar wens aangepast met een droomjurk als resultaat. ‘Wij zorgen er met plezier voor dat de bruid de mooiste dag van haar leven beleeft’, aldus eigenaar Matthijs Drooglever.
Hoofdstraat 102

Stylisti mode & schoonheidsstudio
Heerlijke verwennerij: dat kunt u verwachten bij Stylisti mode & schoonheidsstudio. Dankzij deze unieke combinatie van mooie dameskleding en totaalkosmetiek kunt u hier terecht voor een trendy, stoere outfit én een gezichtsbehandeling. Het team van Stylisti zorgt voor persoonlijke aandacht en advies in een gezellig, eigentijdse en stijlvolle sfeer. Met het merk Sandwich als vaste basis wordt het assortiment steeds weer aangevuld met verrassende ontwerpen en nieuwe collecties. Heeft u een passende outfit gevonden? Loop dan even naar de schoonheidsspecialiste voor een advies op maat voor uw huid en voor het maken van een afspraak.
Grote Kerkstraat 12

KunstZinnig Kado- en Woonwinkel
Op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij KunstZinnig Kado- en Woonwinkel aan het juiste adres. Dit kleurrijke winkeltje met allerlei hebbedingen vindt u op slechts tien minuten rijafstand van Hoogeveen, in het dorpje Zuidwolde. De collectie telt meer dan tweeduizend producten. Eigenaresse Maartje Jonkman is altijd op zoek naar bijzondere en unieke cadeaus. ‘Van servies, badtextiel en kraamcadeaus tot wenskaarten, cadeauboeken, tassen en sieraden: we hebben het allemaal. We wisselen regelmatig van leuke nieuwe bekende en minder bekende merken om het interessant te houden. Kom gerust een kijkje nemen.’
Hoofdstraat 77A

 

 

Tags (categorieën en branches)Hoogeveenverborgen schatten
%d bloggers liken dit: