Golfen op niveau in Gdansk

Bij golfreizen denkt men vaak aan Spanje, Portugal of Engeland, maar ook Gdansk is tegenwoordig een heel mooi alternatief om een golfvakantie door te brengen. Vanaf Groningen Airport Eelde biedt Swift Travel diverse golfreizen aan naar deze Poolse havenstad. Vlakbij gelegen ligt de Sierra Golf Club. De baan wordt omschreven als waardig, stil, elegant en groen. Al deze elementen bieden een uniek, vriendelijk rustpunt voor de golfliefhebber.

De Sierra Golf Club is een golfbaan gelegen in het Tricity Landscape Park. Dit maakt het mogelijk voor golfers om op een unieke manier met de natuur in contact te komen. De omringende bossen worden bewoond door verschillende soorten wilde dieren, inclusief zeldzame vogels zoals de zee-eend en de zeearend. Verschillende schoonheids- en watersportcentra aan de Poolse kust zijn in de directe omtrek gelegen. De baan wordt goed onderhouden. Een gecomputeriseerd wateringssysteem zorgt ervoor dat de baan gedurende het hele seizoen perfect groen is. Sierra is een golfbaan van het parktype en omvat meer dan 11.000 bomen, sierplanten en bloemen. Het golflandschap is verder uitgebreid met stijlvolle tuinhuisjes, bankjes en pittoreske voetbruggen.

Golfsimulators

De baan kent 18 holes en is een PAR 72 toernooiklasse golfbaan. Voor golfers de baan op gaan, kunnen spelers trainen op de 300 meter lange driving range met 26 overdekte stands en een putting en chipping gebied. Buiten het golfseizoen, of als het weer niet gunstig is, kunnen spelers zich dankzij de twee professionele golfsimulators in het clubhuis eveneens goed vermaken. Ook voor goed vervoer is gezorgd op deze golfbaan. Verplaatsen over het golfterrein wordt vereenvoudigd door 38 up-to-date golfkarretjes die zijn uitgerust met een uniek GPS-systeem. Een ingebouwd draadloos verbindingssysteem maakt het mogelijk om een maaltijd te laten bezorgen op elke locatie op de baan. Bovendien is het mogelijk om weersvoorspellingen te bekijken.
_dsc0931

Clubhuis in Engelse stijl

Het clubhuis de Sierra Golf Club bevat alles wat een golfspeler zou kunnen wensen: een restaurant, pooltafel, professionele golfsimulators, aangevuld door luxe kleedkamers en douches. Het clubhuis wordt gezien als één van de meest luxe in Polen en het interieur, gedecoreerd in een Engelse stijl, maakt het mogelijk om comfortabel uit te rusten na een potje golf.

Swift Travel

Swift Travel is gespecialiseerd in het aanbieden van golfreizen naar Gdansk. Vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde vliegt u naar het noorden van Polen. Golfers kunnen kiezen voor een individuele reis, maar Swift Travel biedt ook groepsreizen aan. Bent u onervaren of wilt u extra verdieping in uw golfspel, dan kunt u een golfreis boeken onder begeleiding van een golfpro.

Tags (categorieën en branches)GdanskgolfgolfreisGroningen Airport Eelde
%d bloggers liken dit: