Exclusieve Louis Latour Masterclass Wijn bij De Rietschans op 16 januari

Op dinsdag 16 januari zal Louis-Fabrice Latour van het gerenommeerde wijnhuis Louis Latour tijdens de lunch een exclusieve Masterclass Wijn geven in De Rietschans. Een unieke kans om meer te weten te komen over dit beroemde wijnhuis én om de wijnen te proeven uiteraard! Deze eenmalige Masterclass zal afgesloten worden met een heerlijke 3-gangen lunch.

Maison Louis Latour behoort met zijn ruim 200-jarige bestaan tot de oudste en meest gerenommeerde Bourgognehuizen. Behalve uit eigen wijngaarden haalt Latour zijn druiven van wijnboeren waarmee men vaak al generaties lang een band heeft en die de wensen van dit huis maar al te goed kennen. Behalve in de Bourgogne is Latour ook actief in de Ardèche en de Provence, waar men inmiddels uitstekende Chardonnay-, respectievelijk Pinot Noir-wijnen produceert.

De Rietschans is een sfeervol restaurant aan de oevers van het Paterswoldsemeer in Haren. Met 5 zalen, een mooi à la carte restaurant en een groot terras biedt De Rietschans zowel de particuliere als de zakelijke markt veel mogelijkheden.

Deze exclusieve en eenmalige Masterclass Wijn wordt in samenwerking met de importeur van Louis Latour voor Nederland, De Heeren van Heusden Wijnkoopers, georganiseerd.

Tags (categorieën en branches)De RietschansLouis Latour

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: